5è Millor Disc de Jaç als Premis Enderrock 2019 de la Crítica

Josep Lluís Galiana, TENOR SAXOPHONE SOLOS

El darrer treball discogràfic de Josep Lluís Galiana, TENOR SAXOPHONE SOLOS, editat per Liquen Records, ha estat seleccionat com 5è MILLOR DISC DE JAÇ als PREMIS ENDERROCK 2019 de la CRÍTICA. I diuen d’ell que «L’hiperactiu saxofonista valencià Josep Lluís Galiana es llança a una cursa d’improvisacions en què els elements del jazz s’encalcen amb altres de propis de l’anomenada música contemporània: sons aleatoris i serials es troben així amb rampells encesos de frases plenes de caliu, en un repertori de nou peces gravat en tres dies.»

Autor: admin

LIQUEN RECORDS is a new label interested in spreading the improvised and experimental music. Emerged in the city of València in August 2016, LR aims to get the most discerning listener contemporary creative processes of the most outstanding artists of the current national and international music scene. LR is made up of a team of professionals and partners led by the musician and writer Josep Lluís Galiana with a long career and wide experience in the world of music and in its most diverse fields of action, as well as in the publishing world through its publisher Edictoràlia Llibres i Publicacions. Both trademarks belong to CAS 21 Company.

Scroll Up