Josep Lluís Galiana & Avelino Saavedra. Umbría St

Josep Lluís Galiana i Avelino Saavedra. Umbría St. Valencia: CILESTIS-Jupiter Collection. C1501CD — DL: BI-920-2015. PVP: 10€
(gastos de envío incluidos / shipping costs included)
Otros métodos de pago / Other payment methods
Envíos certificados / Registered mail
contact : liquenrecords@liquenrecords.com

*Portada baixa

contraportada-baja

 

 

 

 

 

 

 

Josep Lluís Galiana, saxofons baríton, tenor i soprano

Avelino Saavedra, pandero, bols tibetans, arròs i objectes

Gravat en directe al Carrer Umbría (Pedralba, València), 3 d’abril de 2013

Tota la música © 2015 de Josep Lluís Galiana i Avelino Saavedra

Masterització i disseny gràfic: Avelino Saavedra

Text: Josep Lluís Galiana

Edita: CILESTIS

Col·labora: Laboratori per a la Investigació de Processos Creatius Contemporanis AD LAB

Imatges sonores en cenyida sincronia amb la natura i en obert diàleg amb els sons intangibles, Umbría St suposa el reencontre amb el silenci i la brisa que mou les ànimes amagades darrere de cada arbre, matoll, pedra o corrent d’aigua.

Ancestrals, íntims, hipnòtics i llunyans, els cants meditatius de Josep Lluís Galiana i l’alè polsant i vital d’Avelino Saavedra interaccionen per a portar-nos al món del no-temps i del lleu equilibri entre el no-so i l’escolta imperceptible, mínima.

 

TRACKS

Caña Enza [5:17]

El Jaucar [6:05]

Cerrito Royo [9:55]

Cantalobos [9:22]

El Zambuch [4:29]

Llano Blay [11:27]

[46.35]

Autor: admin

LIQUEN RECORDS is a new label interested in spreading the improvised and experimental music. Emerged in the city of València in August 2016, LR aims to get the most discerning listener contemporary creative processes of the most outstanding artists of the current national and international music scene. LR is made up of a team of professionals and partners led by the musician and writer Josep Lluís Galiana with a long career and wide experience in the world of music and in its most diverse fields of action, as well as in the publishing world through its publisher Edictoràlia Llibres i Publicacions. Both trademarks belong to CAS 21 Company.

Scroll Up